مزایا و معایب مهاجرت به گرجستان
گواهی عدم سوء پیشینه

قوانین جدید اخذ اقامت گرجستان.

قوانین جدید اخذ اقامت گرجستان و مراحل دریافت گواهی عدم سوء پیشینه.

شهریور ۱۸, ۱۳۹۷
مزایا و معایب مهاجرت به گرجستان

قوانین جدید اخذ اقامت گرجستان

اقامت گرجستان
نظر به اینکه طبق قوانین جدید گرجستان جهت اخذ اقامت گرجستان و یا تمدید اقامت پیشین نیاز به ارائه ی گواهی عدم سوء پیشینه می باشد، هلدینگ پل جورجیا جهت آگاهی هموطنان متقاضی کارت اقامت گرجستان، مراحل و تاییدیه های مورد نیاز را به اختصار به اطلاع عموم می رساند:
۱- اخذ گواهی عدم سوء پیشینه از ایران
۲- ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و ممهور به مهر دادگستری
۳-درج مهر وزارت امور خارجه ایران روی ترجمه رسمی انگلیسی گواهی عدم سوء پیشینه
۴-درج مهر سفارت ایران در گرجستان روی ترجمه رسمی انگلیسی گواهی عدم سوء پیشینه
۵- ترجمه از زبان فارسی (اصل گواهی عدم سوء پیشینه به زبان فارسی) به گرجی
توجه کنید که می بایست ترجمه مستقیماً از گواهی عدم سوء پیشینه زبان فارسی به گرجی انجام گردد و ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه از زبان انگلیسی به گرجی مورد تایید قرار نخواهد گرفت. سپس ترجمه گرجی را به تایید وزارت امور خارجه گرجستان برسانید. و سپس برگه را به اداره دولت جهت ادامه پروسه اخذ اقامت یا تمدید اقامت خود تحویل دهید.
❌توجه:
اگر مهلتی که اداره دولت (ساختمان قارچی) به شما جهت ارائه گواهی عدم سوء پیشینه داده است به اتمام رسید و مدارک شما آماده نگردید، شما می توانید درخواست بدهید و مهلت خود را تا یک هفته تمدید نمایید.⚡️
برای اطلاعات بیشتر جهت آشنایی با قوانین جدید اخذ اقامت گرجستان و یا پیگیری موارد اقامتی خود با ما تماس بگیرید.   https://t.me/polgeorgia

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =